Traficant de droguri din Otopeni, prins în flagrant. Avea în casă 17 kilograme de canabis şi 1,7 milioane lei

Un traficant de droguri din Otopeni a fost prins în flagrant, în Otopeni, în noaptea din 9 spre 10, în timp ce ar fi transportat, pregătite pentru vânzare, 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de haşiş.

13 nov. 2020, 14:25
Traficant de droguri din Otopeni, prins în flagrant.  Avea în casă 17 kilograme de canabis şi 1,7 milioane lei
Traficant de droguri, prins în flagrant

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa acestuia pe raza oraşului Otopeni, a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 17 kg de canabis, 3.928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei şi 4.070 euro, bani despre care se deţin date că provin din traficul de droguri.

Grămezi de bani erau ascunşi în lenjeria de pat, în mai multe valize şi chiar în cutii de pantofi. Bărbatul avea şi o maşină de numărat bani pentru a ţine socoteala încasărilor. De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, un autoturism.

Citeşte şi: Şi-a primit pedeapsa! Bărbatul care a bătut şi „aruncat” un designer român la gunoi, arestat pentru trafic de droguri

Suma de bani totală indisponibilizată şi cu privire la care există indicii că provine din traficul de droguri este în valoare de 1.700.000 lei.

Miercuri, traficantul de droguri a fost reţinut, ulterior, instanţa de judecată a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri.

O stewardesă româncă, traficant de droguri în Marea Britanie

O însoţitoare de zbor a intrat în traficul de droguri după ce a fost concediată. Aceasta avea ascunsă cocaină în punga cu dulciuri de lângă patul ei, potrivit Mediafax.

Alexandra Florentina Dobre, în vârstă de 27 de ani, a început să vândă droguri după ce a fost demisă în timpul pandemiei,în primăvară. Poliţia a aflat că a lucrat pentru mai multe companii aeriene diferite la Aeroportul Luton înainte de a fi concediată.

Citeşte şi: Vloggerul Colo face dezvăluiri din noaptea arestului: „Am stat cu un traficant de droguri. S-au întâmplat mai multe lucruri nasoale”

Românca s-a mutat în Staffordshire după ce a întâlnit un bărbat într-o aplicaţie de dating, care a convins-o să fie curier de droguri pentru a livra pachete de cocaină.

Apoi, poliţia a oprit-o în timp ce conducea un Fiat Punto gri în Stoke-on-Trent pe 7 august şi a găsit şase pachete de droguri de clasa A în poşetă.

Românca avea droguri în valoare de 2.500 de lire sterline şi a primit o sentinţă de doi ani pentru posesie dee droguri clasa A.