Şi-a primit pedeapsa! Bărbatul care a bătut şi „aruncat” un designer român la gunoi, arestat pentru trafic de droguri

Scandal în showbiz-ul românesc. Creatoarea de modă Roxana Butnaru a trecut prin clipe cumplite după ce a fost victima unor violenţe majore aplicate de iubitul ei.

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 15:55
Şi-a primit pedeapsa! Bărbatul care a bătut şi „aruncat” un designer român la gunoi, arestat pentru trafic de droguri

Iubitul vedetei i-a aplicat o bătaie zdravănă iar apoi a „aruncat-o” la tomberon. Şi problemele nu se încheie aici. Barbatul ar fi chiar un cunoscut traficant. De altfel, femeia a primit ameninţări cu moartea zile de-a rândul şi a cerut ordin de protecţie din partea oamenilor legii.

„Din iunie 2018 până în luna ianuarie 2019, aceasta i-ar fi cerut să plece din locuința sa, însă fostul concubin nu ar fi fost de acord cu despărțirea, astfel că ar fi început să vină zilnic la locul său de muncă și să o amenințe că îi va rupe picioarele și că o va omorî, spunându-i că nu va mai recunoscută la morgă de mama sa, ar fi lovit-o cu pumnii în mai multe zone ale corpului, iar altă dată ar fi prins-o cu mâna de gât și ar fi ridicat-o pe perete, aceasta nemaiputând să respire; totodată, pretinsa victimă a precizat că la data de la data de 31 mai 2019, în jurul orelor 13.00, pretinsul agresor ar fi venit la locul său de muncă și ar fi încercat să o convingă să se împace, atingând-o pe sâni și sărutând-o forțat, pretinsa victimă respingându-l și încercând să se tragă din mâinile sale”, se arată în cererea Roxanei Butnaru, pentru emiterea ordinului de protecție, conform antenastars.ro.

 Karma a avut „grijă” de iubitul violent

Incidentul a avut loc anul trecut, când Roxana Butnaru era într-o relaţie cu Marian Bejan, şeful celei mai mari grupări de traficanţi de droguri din România. Designer-ul român a rămas cu multe traume după incident, dar se pare că bărbatul şi-a primit şi el cumva pedeapsa. Bejan a fost arestat recent într-un dosar pentru trafic de droguri şi tentativă de omor.