Traficant de droguri din Prahova, prins de procurorii DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti au prins un bărbat având asupra sa două kilograme de canabis.

13 mai 2014, 12:18
Traficant de droguri din Prahova, prins de procurorii DIICOT

Potrivit unui comunicat al DIICOT, acţiunea de prindere în flagrant a fost organizată luni, procurorii fiind ajutaţi de ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus marţi la Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în baza unei rezoluţii infracţionale unice şi a unei înţelegeri prealabile cu alte persoane, în perioada ianuarie – mai 2014, a procurat droguri de risc şi de mare risc pe care le-a comercializat pe raza municipiului Bucureşti, o parte fiind reţinute de acesta pentru consumul propriu.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române, suportul de specialitate fiind asigurat de IGPR – Direcţia Operaţiuni Speciale.

Citeşte şi Un bărbat din Iaşi, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc