Traficanţi de droguri, prinşi cu 7 kilograme de cannabis

Trei persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani au fost reţinute, luni, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de mare risc. În posesia lor au fost găsite 7 kilograme de cannabis, care urmau să fie comercializate în Bucureşti şi a căror valoare este estimată la 100.000 de euro.

RomaniaTV.net
08 apr. 2013, 11:43
Traficanţi de droguri, prinşi cu 7 kilograme de cannabis

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi acuzaţi că au adus din Grecia în România aproximativ şapte kilograme de cannabis. Cei trei inculpaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani, sunt acuzaţi de trafic ilicit de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc, se arată în comunicatul DIICOT.

Drogurile au fost aduse în România prin intermediul unei firme de transport persoane şi urmau să fie comercializate în Capitală, valoarea lor de piaţă fiind estimată la 100.000 de euro.

„La data de 07.04.2013, inculpaţii au fost depistaţi în flagrant delict pe raza municipiului Bucureşti, în autoturismul cu care se deplasau fiind descoperită cantitatea de aproximativ 4 kilograme cannabis. Cu ocazia efectuării unei percheziţiei domiciliare, în  imobilul unuia dintre inculpaţi, situat în sectorul 4,  a fost descoperită o cultură de 49 de plante de cannabis precum şi instalaţia de cultivare aferentă”, se arată în comunicatul DIICOT.