Traficanţi de droguri, reţinuţi la Braşov

Publicat: Luni, 18 Iunie 2018 15:28 // Actualizat: Luni, 18 Iunie 2018 15:28 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii şi procurorii au destructurat un grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de risc şi de mare risc, în urma a 40 de percheziţii care au avut loc în judeţele Braşov şi Covasna, dar şi în Bucureşti. 32 de persoane au fost duse la audieri, 17 fiind reţinute pentru 24 de ore, informează news.ro. Ulterior, magistraţii au dispus arestarea a cinci dintre suspecţi.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Braşov, au făcut 40 de percheziţii, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în traficul de droguri de risc şi de mare risc. În timpul percheziţiilor, poliţiştii au confiscat 100 de comprimate de ecstasy, aproximativ 250 de grame de cannabis şi 8.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, începând din luna decembrie 2017, un grup de persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 44 de ani, ar fi acţionat pe raza municipiului Braşov, dar şi a localităţilor învecinate pentru a atrage alţi tineri, cunoscuţi drept consumatori de droguri, în activităţi de trafic de droguri.

Drogurile de risc precum cannabis, haşiş, ketamină şi drogurile de mare risc precum cocaină, ecstasy, amfetamină ar fi fost distribuite de persoanele în cauză în mai multe locaţii.

Ulterior, membrii grupării şi-ar fi extins aria de acţiune către diferite evenimente, precum festivaluri de muzică din Sinaia, Braşov şi Bucureşti.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amfetamină cocaină droguri ecstasy traficanţi de droguri
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H