Traficanţi de ecstasy, arestaţi preventiv în Capitală

Trei persoane suspectate că au vândut comprimate de ecstasy unor consumatori din Capitală au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de mare risc.

RomaniaTV.net
05 aug. 2013, 09:42
Traficanţi de ecstasy, arestaţi preventiv în Capitală

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea inculpaţilor P.G, I.G şi B.M.T, acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi au cerut instanţei arestarea lor preventivă, se arată într-un comunicat de presă de luni al instituţiei.

Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, propunerea procurorilor DIICOT şi a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele celor trei.

În 1 august, anchetatorii l-au prins pe P.G. în timp ce vindea 5.042 de comprimate ecstasy – MDMA, în schimbul sumei de 22.500 de euro. Comprimatele de ecstasy fuseseră procurate de la I.G., prin intermediul lui B.M.T., au precizat procurorii.

Potrivit anchetatorilor, comprimatele erau destinate comercializării către consumatori din Bucureşti.

Cercetările în acest caz au fost făcute împreună cu ofiţeri de poliţie de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, cu suportul tehnic şi operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.