Traficul greu a fost restricţionat pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse

Publicat: Duminică, 07 Aprilie 2013 19:57 // Actualizat: Duminică, 07 Aprilie 2013 20:32 // Sursa: RTV.net

Centrul Infotrafic a anunţat că, duminică seară, începând cu ora 19.30, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse.

Foto: cronicaromana.ro

Structura de rezistenţă a podului Giurgiu-Ruse a fost afectată de creşterea debitului Dunării.

Hidrologii au emis o AVERTIZARE COD PORTOCALIU pe Dunăre, între Porţile de Fier şi Zimnicea, valabilă până în 12 aprilie, iar pe braţele fluviului, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea a fost menţinut codul galben de inundaţii. În perioada avertizării vor fi înregistrate creşteri de debite şi niveluri, fiind posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

Poliţia Rutieră a redirecţionat deja traficul greu de pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, recomandând folosirea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 apr 09:41
...slovaci şi turci au aşteptat mai bine de 13 ore pentru a trece prin vama de la Negru Vodă, spre Bulgaria. Asta după ce traficul prin punctul de frontieră de la Giurgiu-Ruse a fost restricţionat pentru vehiculele de peste 7,5 tone. “Trebuia să ajungem la încărcat....
08 apr 12:12
...printr-un nou comunicat ce va fi dat în urma anunţului făcut de partea bulgară privind reluarea circulaţiei. Circulaţia pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse era restricţionată începând de duminică seară, pentru vehiculele cu masă totală maximă mai mare de 7,5 tone, din...
1
EUR
4.8746
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H