Traficul pe autostrada A2, oprit la kilometrul 56, din cauza unui accident

Traficul rutier pe sensul spre Capitală a fost  oprit pe autostrada A2, la kilometrul 56+500 de metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, informează Centrul Infotrafic. Traficul a revenit la normal.

RomaniaTV.net
26 iul. 2018, 16:12
Traficul pe autostrada A2, oprit la kilometrul 56, din cauza unui accident

UPDATE Circulaţia rutieră a fost reluată pe AutostradaA2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 56+500 metri, anunţă Centrul Infotrafic.

Impactul dintre autovehiculele implicate în accident a avut loc pe banda de urgenţă şi s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Din cauza restricţiilor de trafic impuse anterior, s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ 6 kilometri, aflate momentan în deplasare cu o viteză de 30-40 km/h.

_________

Din cauza circulaţiei oprite, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul spre Capitală, s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

Ruta ocolitoare este oraşul Lehliu Gară – DN3 – oraşul Fundulea – intrare autostrada A1.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, în accident au fost implicate trei persoane, care sunt transportate cu două ambulanţe spre Bucureşti.