Traficul rutier restricţionat pe sectorul rutier al barajului Porţile de Fier I/Gerdap I

Publicat: Joi, 05 Iunie 2014 19:01 // Actualizat: Joi, 05 Iunie 2014 19:01 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia rutieră se desfăşoară, joi, cu restricţii pe sectorul de drum care face legătura între România şi Serbia pe barajul Porţile de Fier I/Gerdap I.

Primarul localităţii sârbeşti Kladovo, Radovan Arizina, a declarat  că această situaţie se datorează lucrărilor de îndepărtare a deşeurilor vegetale şi a PET-urilor aduse de viitură pe Dunăre şi oprite de grătarele deversoarelor.

"Se acţionează atât de pe o barjă plutitoare pentru evacuarea deşeurilor, cât şi de pe carosabilul sectorului de drum dintre Punctul de Frontieră (PF) Porţile de Fier I şi PF Gerdap I. Din această cauză pe ambele sensuri de mers se formează convoaie de autovehicule", a precizat Arizina.

Potrivit Agerpres, timpii de aşteptare sunt de aproximativ 20 de minute într-o oră, până când autobasculantele sunt încărcate cu deşeuri şi părăsesc zona afectată.

"Circulaţia este dirijată în intervalul de timp în care se intervine de operatori de drum, astfel încât să nu se producă blocaje în trafic, în afara restricţiilor impuse", a afirmat Arizina.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
circulaţia rutieră Porţile de Fier I trafic restrctionat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 iun 19:11
...sectorul de drum care face legătura între România şi Serbia pe barajul Porţile de Fier I/Gerdap I. Citește mai departe…, Traficul rutier restricţionat pe sectorul rutier al barajului Porţile de Fier I/Gerdap I eee by ...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H