Tragedia care i-a cutremurat şi pe medici. Un tânăr din Piteşti a murit de Covid chiar în ziua în care soţia sa a născut

Un tânăr infectat cu coronavirus a murit la Spitalul Județean Pitești chiar în ziua în care soția sa a născut.

23 oct. 2021, 13:55
Tragedia care i-a cutremurat şi pe medici. Un tânăr din Piteşti a murit de Covid chiar în ziua în care soţia sa a născut

Bărbatul nu a mai apucat să devină tată, iar tragedia le-a impresionat pe cadrele medicale. Cristina Mihaela Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Piteşti a descris situaţia dramatică într-o postare pe Facebook.

Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID. Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng și acum„, a povestit aceasta.

Citeşte şi Medic mort de COVID-19, după ce s-a tratat acasă. Doliu în lumea medicală

Ea se plânge că medicii nu mai fac față numărului mare de persoane infectate. „Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunți și tu, un munte de speranță, să mai crezi. Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor… Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe. Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători.

Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecințe. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am”, a mai scris medicul Cristina Mihaela Cazacu, de la Spitalul Judeţean Piteşti.

Citeşte şi Actor de 49 de ani, mort de Covid. Fusese internat în spital pentru a doua oară, din cauza virusului