Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, la opt ani de la moartea tatălui. Moment emoţionant, ea a fost condusă la altar de Vin Diesel

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit la 8 ani de la decesul tatălui ei. Tânăra are 22 de ani.

23 oct. 2021, 13:21
Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit, la opt ani de la moartea tatălui. Moment emoţionant, ea a fost condusă la altar de Vin Diesel

Meadow Walker s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul Louis Thornton-Allan, la mai puțin de trei luni după ce și-au anunțat logodna. Ceremonia a avut loc pe malul Mării Caraibelor, în Republica Dominicană, iar unul dintre cele mai emoționante momente a fost drumul spre altar, pe care Meadow a fost condusă de actorul Vin Diesel, bun prieten al tatălui ei, Paul Walker.

Pe lângă fotografii mireasa a publicat un scurt video cu imagini de la nunta sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Citeşte şi Vin Diesel, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Actorul, surprins la bustul gol e de nerecunoscut – FOTO

Louis Thornton-Allan, soţul lui Meadow Walker, studiază actoria la prestigioasa școală Stella Adler din New York și a jucat recent într-un videoclip pentru melodia Vintage, de la Blu DeTiger. La rândul ei, fiica lui Paul Walker este model, a avut deja prezentări pentru Givenchy și Proenza Schouler şi a fost văzută în iunie pe covorul roșu la premiera F9, cea mai recentă ediție a francizei Fast & Furious, în care tatăl ei a fost un actor cheie.

Citeşte şi Alina Puşcău s-a iubit cu Vin Diesel. Motivul despărţirii: „A făcut o singură greșeală și s-a terminat”

Meadow şi soţul său:

Meadow şi soţul său


loading...