Tragedia de la Colectiv: Galeria lui Dinamo renunţă la torţe, petarde şi fumigene

Tragedia de la Colectiv. Liga 1 programează luni seara ultimul meci al etapei a 16-a, Dinamo - Viitorul Constanţa. Fanii le-au cerut jucătorilor de la Dinamo să întârzie începerea meciului, în semn de respect pentru victime şi, totodată, au comunicat cum se va comporta galeria în viitor.

02 nov. 2015, 07:46
Tragedia de la Colectiv: Galeria lui Dinamo renunţă la torţe, petarde şi fumigene

Tragedia de la Colectiv. Având în vedere că sunt zile de doliu naţional în România, din cauza tragicului accident din clubul Colectiv din Bucureşti, în care au murit 30 de oameni, suporterii lui Dinamo cred că jucătorii ar trebui să refuze începerea partidei cu Viitorul Constanţa, programată luni seara, de la ora 20.30.

Citeşte şi Tragedia de la Colectiv. Ultimele imagini cu victimele în viaţă, în clubul groazei VIDEO

Peluza Cătălin Hăldan face apel ca jucătorii FC Dinamo Bucureşti prezenţi pe teren să refuze începerea partidei. Distrugerea identităţii naţionale şi lipsa de respect a atins cote inimaginabile, până şi doliul naţional este luat în bătaie de joc. Mâine vrem să vedem la centrul terenului 11 câini, uniţi, ce refuză să mişte un deget atunci când arbitrul va încerca să fluiere startul” se arată în comunicatul emis de PCH.

Citeşte şi Semne care au prevestit tragedia din clubul morţii. Mai mulţi tineri ştiau de incendiu cu ceva timp înainte

Totodată, suporterii de la peluza Cătălin  Hâldan anunţă: „La meciul cu Viitorul prezenţa este obligatorie! Steagurile nu vor flutura, PCH nu va cânta! Pentru o perioadă nedeterminată, PCH renunţă la folosirea torţelor, petardelor şi a fumigenelor! Distribuiţi că să nu avem neînţelegeri! Hai Dinamo!„.