Tragedia de la Colectiv: Mama a cinci copii, angajată în club, a murit. Venise la muncă în locul unei colege

La mai bine de 16 ore de la tragedia de aseară, autorităţile nu au reuşit să identifice încă toate victimele. Nu se stie cine sunt cinci dintre cei care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club. Familiile au fost chemate astăzi la Institutul de Medicină Legală, însă momentul a fost copleşitor pentru rude. Surse medicale spun că doi dintre cei care au murit în incendiul din club sunt minori. O femeie de serviciu care s-a dus la club în locul unei colege a lăsat în urmă cinci copii mici.

31 oct. 2015, 16:31
Tragedia de la Colectiv: Mama a cinci copii, angajată în club, a murit. Venise la muncă în locul unei colege

Zeci de apropiaţi ai celor care au fost prinşi în incendiul din clubul Colectiv au venit la morgă cu speranţa că cei dragi nu sunt printre victime.

Surse medicale spun că printre cei decedaţi ar fi şi doi minori, unul dintre ei în vârstă de numai 15 ani. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în incendiul de vineri seara se numără şi una dintre angajatele care se ocupau de curăţenie. Familia susţine că era angajată la negru şi primea 100 de lei pe zi. Femeia a venit vineri seara la muncă în locul unei alte colege.

LISTA OFICIALĂ a victimelor din Club Colectiv. Familiile sunt DEVASTATE. „Ieri aveam o fată arhitect, azi…”

„Erau mai multe fete pe care le trimitea cu rândul. Şi ea se număra printre ele. În acea zi nu trebuia să fie ea. Colega ei a sunat-o şi i-a spus: te rog frumos, poţi să îmi faci în loc, că eu mă simt foarte rău? Şi atunci ea a mers”. Femeia a lăsat în urmă cinci copii minori, anunţă Digi 24.

„A preferat pentru un milion să meargă acolo pentru că este prea amărâtă. Vă daţi seama: soţul decedat, o mamă decedată, un tată paralizat la pat şi cinci copii. Avea 38 de ani. Şi copiii minori toţi. Cei mai mici sunt în vârstă de 11 ani, gemeni”.

La ieşirea de la morgă, rudele celor 27 de victime au fost pur şi simplu devastate de durere, iar un psiholog a venit voluntar să le acorde sprijin.

TULBURĂTOR. Sunetul GROAZEI din Club Colectiv, în momentul izbucnirii incendiului VIDEO

Ioana Tănase, psiholog: „Am reuşit să vorbesc cu familii. Sigur că sunt împietriţi de durere. Fiecare om ar fi dorit şi îşi dorea până în ultima secundă a identificării să nu fie adevărat ceea ce se ştia. Impactul este dureros. Fiecare îşi trăia suferinţa în felul lui, dar am întâlnit si oameni care erau pur şi simplu zdruncinaţi de durere”.

Clipe grele au fost şi pentru cei care au scăpat în ultima clipă din clubul cuprins de flăcări. Momentele în care şi-au întâlnit prietenii au fost copleşitoare.