Imagine CUTREMURĂTOARE a tragediei de la Lampedusa: Au murit înecaţi, dar ÎMBRĂŢIŞAŢI – FOTO

Prinşi într-o îmbrățișare pasională, un cuplu şi-a găsit sfârşitul pe fundul mării, atunci când o navă cu imigranţi africani s-a scufundat în largul coastei Italiei. Cuplul se numără printre cei peste 300 de oameni care au murit când nava s-a scufundat în largul insulei italiene Lampedusa, anul trecut.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 12:27
Imagine CUTREMURĂTOARE a tragediei de la Lampedusa: Au murit înecaţi, dar ÎMBRĂŢIŞAŢI – FOTO
Mai mult de 300 de oameni au murit atunci când o navă cu imigranţi a luat foc și s-a scufundat în apropiere de insula Lampedusa, în luna octombrie, anul trecut.
 
Scafandrii au găsit doi imigranţi îmbrăţisaţi, pe fundul oceanului, în căutările lor pentru supravieţuitori, iar footgrafia a fost publicată abia acum.
 

Lampedusa a cunoscut, în 2013, cea mai gravă tragedie a imigraţiei din ultimii ani, când peste 300 de migranţi au murit în urma naufragiului unei ambarcaţiuni în apropiere de mica insulă siciliană.

Ambarcaţiunea de pescuit a început să ia apă şi de teamă că se va scufunda, imigranţii au dat foc unei pături (pentru a atrage atenţia, n.r.), însă aceasta a provocat un incendiu, iar apoi nava s-a răsturnat.