Tragedia de la Sighet, comentată pe Facebook

Tragedia de la Sighet, comentată şi pe Facebook. Numeroşi utilizatori, martori ai exploziilor, au povestit pe reţeaua de soclializare cum s-au petrecut evenimentele. De asemenea, pe pagina clubului, oamenii au postat mesaje de încurajare atât pentru victime, cât şi pentru familiile acestora.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 07:59
Tragedia de la Sighet, comentată pe Facebook

Printre victimele deflagraţiilor se află şi Doru Stetca, proprietarul clubului, care a fost rănit în cea de-a doua explozie. Numeroşi utilizatori au postat mesaje pe pagina de Facebook a clubului, în care se declară îngroziţi de ce s-a întâmplat.

„Totul a început într-o secundă. De aseară până azi s-au întâmplat lucruri greu de îndurat. Am fost acolo, am trăit totul, am scăpat…restul sunt doar păreri şi vorbe… Doru, sunt lângă tine, îmi doresc din suflet să te faci bine şi să te întorci acasă. Îmi pare rău pentru toţi cei care în urma acestui eveniment au avut de suferit. Vă doresc tuturor multă sănătate.”, scrie Liviu.

La rândul său, Alex susţine că a fost în zonă când a avut loc cea de-a doua explozie. Tânărul povesteşte că şi el ar fi trebuit să iasă în club, însă nu a mai ajuns. A fost însă martor, de dimineaţă, la cea de-a doua explozie:

„Sunt bine. Bine că nu am mers aseară, trebuia să merg…Am fost acuma, dimineaţă şi am trăit a 2 a explozie pe viu. Eram în maşină chiar în colţ şi dintr-o dată a sărit tot în aer. Ne-a spart parbrizul, am sărit din maşină şi urlau ăia dinăuntru mor şi tot felul.”

Ramona, un alt utilizator, a postat un mesaj în care îşi exprimă speranţa ca cei răniţi să se însănătoşească repede.

„Regret ceea ce s-a întâmplat, e mare păcat.Toţi ar trebui să fim măcar cu gândul alături de cei care suferă acum, să îi ajute Dumnezeu să se facă bine, oricum cuvintele sunt de prisos acum”