Tragedia din şcoala de la Filiaşi, surprinsă de camerele de supraveghere VIDEO

Un elev de 14 ani a murit, marţi seară, în urma unor îmbrânceli cu un coleg de clasă. Medicii legişti au stabilit drept cauză a decesului un stop cardio-respirator suferit în urma unei lovituri primite în zona toraco-abdominală. Tragedia a fost înregistrată de camerele de supraveghere montate în şcoală.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 14:02
Tragedia din şcoala de la Filiaşi, surprinsă de camerele de supraveghere VIDEO

Camerele de supraveghere din Şcoala cu clasele I-VIII din Filiaşi au surprins tragedia în urma căreia un băiat de 14 ani şi-a pierdut viaţa.

În imagini se poate observa agitaţia de pe holul şcolii după ce elevul lovit s-a prăbuşit băiatului şi faptul că elevul este cărat pe braţe de colegi, între care şi mai multe fete.

După ce s-a prăbuşit, în urma loviturii primite şi a faptului că s-a lovit cu capul de tocul uşii, colegii băiatului au chemat salvarea şi l-au scos pe acesta în curte. Medicii l-au urcat în ambulanţă şi l-au transportat la spital, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Miercuri, în urma autopsiei, medicii legişti au stabilit drept cauză a morţii un stop cardio-respirator suferit în urma unei lovituri primite în zona toraco-abdominală.