TRAGEDIA FEROVIARĂ din Brăneşti. Mecanicul, copleşit de lacrimi: A luat copilaşii în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului

Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat în accidentul de la Brăneşti soldat cu moartea unei femei şi a celor trei copii ai ei povesteşte că femeia şi copii au apărut din pădure şi, în pofida avertizărilor sonore, s-au aruncat în faţa trenului.

17 aug. 2017, 11:58
TRAGEDIA FEROVIARĂ din Brăneşti. Mecanicul, copleşit de lacrimi: A luat copilaşii în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului

O tragedie s-a produs, joi dimineaţa, lângă Bucureşti. O femeie însărcinată şi cei trei copii ai ei au fost loviţi mortal de un tren, pe magistrala 800 București-Constanța, la Halta Brăneşti, potrivit România TV. Cu lacrimi în ochi, mecanicul trenului a spus că cei patru s-au aruncat în faţa în trenului.

Citeşte şi POVESTEA femeii care s-a aruncat cu fetiţele în faţa trenului. Suferea de DEPRESIE: „Nu voia să mai aibă un copil”

A luat copilaşii în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului. Bineînţeles că am claxonat. Au ieşit din pădure direct în faţa mea. Ce să fac? Îi ţinea în faţă şi de mână„, a spus mecanicul, copleșit de lacrimi.

Circulaţia feroviară a fost blocată mai mult timp. Oamenii legii au găsit la faţa locului şi un bilet de adio, astfel că iau în calcul varianta sinuciderii.

Citeşte şi O femeie ÎNSĂRCINATĂ şi cei trei copii, MORŢI după ce au fost loviţi de tren. Femeia a scris un BILET de ADIO: „Îmi pare rau…”