Tragedia în Mangalia. Doi fraţi au murit în timp ce se aflau la pescuit. Cei doi s-au electrocutat VIDEO

Doi frați au murit, sâmbătă seara, în timp ce se aflau la pescuit, pe o baltă din Mangalia. Cei doi s-au electrocutat, au căzut în apă și au decedat. Polițiștii au deschis un dosar penal, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 18:09
Tragedia în Mangalia. Doi fraţi au murit în timp ce se aflau la pescuit. Cei doi s-au electrocutat VIDEO

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea al județului Constanța au intervenit, sâmbătă seara, pentru a salva doi frați, de 48, respectiv 50 de ani, care s-au înecat în balta Inului din Mangalia.

Citește și: Incendiu pe Autostrada Soarelui. O maşină a luat FOC în apropiere de Cernavodă. Sunt COZI pe mai mulţi kilometri

Cei doi frați au fost scoși din apă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului și au început manevrele de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

„Bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit pe un luciu de apă din extravilanul municipiului Mangalia iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, însă din nefericire și acesta s-a înecat”, spun reprezentanții Poliției Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit unor surse, cei doi bărbați, în vârstă de 48, respectiv 50 de ani, sunt chiar proprietarii bălții. Bărbatul de 48 de ani, care se afla la pescuit, s-ar fi electrocutat la un moment dat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în apropiere, a încercat să îl salveze, însă s-a înecat și el.