Tragedia la Filiaşi, povestită de o profesoară VIDEO

Un băiat de 14 ani a murit după câteva îmbrânceli cu un coleg. Totul a fost o joacă, spun cei mai mulţi. Aşa i-au spus şi profesoarei care a ajuns prima la locul incidentului.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 12:40
Tragedia la Filiaşi, povestită de o profesoară VIDEO

Un elev de 14 ani a murit, iar un altul riscă să ajungă într-o casă de corecţie. Două vieţi distruse de câteva îmbrânceli în joacă. O lovitură în piept şi unul dintre băieţi, Alexandru Popescu, a căzut şi s-a lovit cu capul de uşă şi a leşinat.

Colegul care l-a îmbrâncit s-a speriat şi s-a dus să vadă ce a păţit, la fel ca restul colegilor. Alexandru era însă inconştient. Prima care a ajuns la ei a fost profesoara de fizică, Melania Ene. Aceasta a povestit pentru România TV ce a văzut şi auzit până la sosirea ambulanţei care l-a dus pe alexandru la spital.

„Elevul era pe jos, celălalt îl ţinea în poală. L-am stropit cu apă, am trimis după asistenta şcolii, care ne-a zis că putem să-l transportăm. Băiatul nu era conştient, era leşinat. Celălalt băiat a spus că a fost o joacă”, a povestit profesoara celor doi.

Conducerea şcolii i-a anunţat imediat pe părinţii, care au venit la şcoală suficient de repede cât să plece cu băiatul lor spre spital, în Ambulanţă. Ulterior au ajuns la spital şi directorul adjunct al şcolii, Dănuţ Dinu, şi diriginta celor doi, dar au primit vestea tristă că pentru Alexandru nu s-a mai putut face nimic. „Au făcut tot ce a fost posibil pentru a-l readuce la viaţă, dar din păcate toate eforturile au fost zadarnice”, spune directorul adjunct.

Elevul care la împins va fi supus unei expertize psihiatrice, iar dacă se va stabili că era conştient, el va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.