Tragedia Lufthansa din Alpii Francezi: În acest stadiu este un ACCIDENT. Alte ipoteze sunt SPECULAŢII

Prăbușirea avionului Airbus de tip A320, având la bord 150 de persoane, este în acest stadiu un accident și orice altă teorie ar fi o speculație, a declarat marți un reprezentant al Lufthansa.

24 mart. 2015, 20:44
Tragedia Lufthansa din Alpii Francezi: În acest stadiu este un ACCIDENT. Alte ipoteze sunt SPECULAŢII

Reprezentanţii companiei aeriene germane Lufthansa susţin că, ‘în acest stadiu, este vorba despre un accident și orice altă ipoteză ar fi o speculație’. Declaraţia îi aparţine lui Heike Birlenbach, vicepreședinte al companiei pentru vânzări și servicii în Europa, în cadrul unei conferințe de presă la Barcelona.

Avionul Airbus de tip A320 implicat în accidentul de marți din Alpii francezi aparținea companiei Germanwings, care este filiala low-cost a Lufthansa. Aparatul decolase în cursul dimineții de pe aeroportul El Prat din Barcelona și se îndrepta spre Dusseldorf.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Cele mai GRAVE accidente aviatice din ultimii zece ani în Europa

Anterior, directorul general al Germanwings, Thomas Winkelmann, a declarat că aparatul a fost corect întreținut și că vechimea de 24 de ani a avionului nu poate fi o cauză a accidentului.

În ceea ce privește ipoteza unui posibil act terorist, oficialități germane au afirmat că nu există dovezi în acest sens, în timp ce guvernul francez a declarat că nu exclude nicio teorie.