Tragedia prin care a trecut actrița din rolul lui Lili Jurcă în serialul „La Bloc”. Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu FOTO

Mariana Dănescu, devenită celebră pentru rolul lui Lili Jurcă din serialul "La Bloc", a a juns la vârsta de 53 de ani şi continuă să joace în numeroase piese de teatru.

26 ian. 2022, 11:50
Tragedia prin care a trecut actrița din rolul lui Lili Jurcă în serialul „La Bloc”. Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu FOTO
Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu, alias Lili Jurcă din serialul "La bloc"

Tragedia prin care a trecut actrița din rolul lui Lili Jurcă în serialul „La Bloc”. În 2013, celebra actriță a trecut printr-o experiență devastatoare atunci când sora ei geamănă a murit după ce fusese diagnosticată cu cancer!

Tragedia prin care a trecut actrița din rolul lui Lili Jurcă în serialul „La Bloc”

Mariana Dănescu are şi acum o carieră de excepție. După rolul  din serialul „La Bloc”, pare că e neschimbată și arată la fel ca la începutul anilor 2000, când a devenit foarte cunoscută pentru rolul lui Lili Jurcă. Atriţa a mai apărut în „Extemporal la dirigenție” (1988), „Poveste imorală” (2000), „Poker” (2010), „La bloc: după 10 ani” (2013) și „Dincolo de calea ferată” (2016).

Drama neștiută a lui Tudorel Filimon, Nea Popa din serialul La Bloc: „Mama mea a murit joi, iar eu aveam spectacol vineri”

Mariana Dănescu a rămas nedespărțită de scenă și continuă să joace pe scenele teatrelor din Capitală. A performat în numeroase piese de teatru precum „Oase pentru Otto” de Lia Bugnar (2003), „Poate Eleonora” de Gellu Naum (2007), „Doctori femei și alte întâmplări” după Georges Feydeau (2009), „Nevestele vesele din Windsor” de William Shakespeare (2011), „Prizonierul din Manhatan” de Neil Simon (2012), „Țarul Ivan își schimbă meseria” de Mihail Bulgakov (2013), „Roman Teatral” după Ronald Harwood (2013), „Coada” după Israel Horovitz (2014), „Peretele” de Lia Bugnar (2014).


loading...
Partenerii noștri