Tragedia zilei! Doliu în cea mai bogată familie din lume! Fiica lor a murit la 15 ani FOTO

Tragedie în lumea miliardarilor, după ce copila unuia dintre cele mai bogate cupluri din lume a murit subit la doar 15 ani. Veştea şoc a cutremurat planeta.

11 iul. 2019, 06:21

Două dintre cele mai importante şi cunoscute dinastii financiare din Europa, familiile Goldsmith şi Rothschild, sunt în doliu. Fiica cea mare a lui Ben Goldsmith şi Kate Rotschild a murit la doar 15 ani.

Tragic! Avea 22 de ani şi o cariera de succes în faţă! A murit într-un apartament închiriat 

Iris Annabel Goldsmith a fost implicată într-un accident produs pe proprietatea tatălui său, în sudul Marii Britanii. Adolescenta era într-un ATV. Chiar dacă mai multe ambulanţe şi un elicopter al paramedicilor au ajuns de urgenţă, viaţa tinerei nu a putut fi salvată. Părinţii sunt divorţaţi şi trăiesc separat, iar ea tocmai venise să îşi petreacă vacanţa alături de tatăl său.

Benjamin James Goldsmith (născut la 28 octombrie 1980) este un finanțator și ecologist englez. Fiul finanțatorului James Goldsmith și Lady Annabel Goldsmith este fondatorul și CEO al firmei de investiții Menhaden din Londra, care se concentrează pe tema eficienței energetice și a resurselor. Anterior, el a co-fondat firma de investiții WHEB, axată pe sustenabilitate, a cărei activitate privată de capital privat s-a desprins în 2014 și se tranzacționează acum sub numele Alaina Partners. El și-a folosit bogăția personală pentru a susține atât proiectele filantropice, cât și cele politice în domeniul mediului și durabilității.

Tragedia zilei! Doliu uriaş în lumea sportului! Avea doar 20 de ani şi a murit chiar la Campionatul European 

El a avut o căsnicie cu moștenitorul Rothschild, Kate Emma Rothschild, care s-a încheiat în 2012.