Tragedia zilei! O tânără de 24 de ani a murit în condiţii suspecte în timpul unei partide de amor! Şocant ce s-a întâmplat FOTO

O tânăra de 24 de ani a murit în timpul unui joc intim alături de iubitul său. Tragic este faptul că femeia a ajuns la spital, împuşcată în piept, unde a şi murit, în timp ce bărbatul se află în prezent în închisoare pentru fapta sa.

12 iun. 2019, 05:28

Paloma Williams, 24 de ani, a murit după ce a fost împușcată de iubitul ei, Andrew Charles Shinault, 23 de ani. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că au folosit un pistol în timpul unui joc sexual. Incidentul s-a petrecut în casa lui Andrew din Valrico, Florida, la doar două săptămâni după ce tinerii începuseră să formeze un cuplu, potrivit metro.co.uk.

Amândoi au fost de acord să folosească pistolul lui Andrew, un Taurus de 9 mm, în timpul unui joc sexual. Tânărul a apăsat accidental pe trăgaci și a împușcat-o pe Paloma în piept. Bărbatul a început să țipe și și-a chemat părinții cu care locuia în ajutor. Paloma a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Andrew a recunoscut că amândoi consumaseră droguri cu două ore înainte de incident. Deși tânărul spune că a fost un accident, polițiștii care anchetează cazul susțin că siguranța armei nu s-ar fi declanşat atât de ușor. Bărbatul se află în arestul poliției și este acuzat de omor, având o cauțiune de 50.000 de dolari.