Tragedie! A fost găsită moartă în camera de hotel după o partidă nebună de amor! Avea 22 de ani, medicii doar au constatat decesul

O tânără de 22 de ani a fost găsită moartă în camera de hotel. Fata a murit după ce a fost ucisă de iubitul ei în timpul unei partide de amor. Bărbatul a sugrumat-o din greşeală în cadrul unui joc intim care s-a terminat prost.

RomaniaTV.net
11 apr. 2019, 12:01

Anna Florence Reed, de 22 de ani, a, a fost descoperită fără viață în baie, marți, la ora 7:00, după un presupus scandal cu iubitul ei, de 29 de ani, care a fost arestat pentru suspiciune de crimă.

Tânăra a fost găsită moartă într-o cameră din hotelul Ramada La Palma din Locarno, Elveția. Britanica a fost ucisă de iubit, care a fost ulterior arestat. Martorii aflaţi în apropiere spun că din cameră se auzeau ţipete şi zgomote, între cei doi având loc o ceartă. Cu toate acestea, tânărul arestat vorbeşte de o greşeală în cadrul unui joc erotic.

O examinare post-mortem a confirmat faptul că Anna a murit de asfixiere şi avea mici tăieturi și fracturi pe corp, scrie The Sun.

Poliția a declarat că un german în vârstă de 29 de ani a fost arestat și un procuror a investigat o acuzație de ucidere intenționată.

„Au fost cazaţi drept un cuplu in weekend. Erau în camera 501. Totul părea bine. Dar, dimineața devreme, a apărut la recepție. El era foarte agitat și a spus că prietena lui a avut o problemă cu sănătatea şi îi este rău. Câteva minute mai târziu, ambulanța era la hotel. Medicii au mers direct în cameră. Fata era pe podeaua băii. Au încercat să o resusciteze, dar nu a existat nici un răspuns. Era deja moartă. Echipajul de ambulanță a alertat poliția, deoarece cauza morții nu era clară”, a povestit un martor pentru presa locală.