Tragedie, actriţa Jessica Campbell a murit la 38 de ani. Starul din „Election” s-a prăbuşit în cabinetul medical

Actriţa americană Jessica Campbell, cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filmul "Election", din 1999, și din serialul clasic cult "Freaks and Geeks", a murit la vârsta de 38 de ani.

14 ian. 2021, 12:25
Tragedie, actriţa Jessica Campbell a murit la 38 de ani. Starul din „Election” s-a prăbuşit în cabinetul medical

Jessica Campbell se retrăsese din actorie, pentru a deveni medic naturist. Deşi a avut apariţii în numeroase filme şi seriale tv, cel mai semnificativ rol l-a avur în comedia „Election”, unde a jucat alături de Matthew Broderick și Reese Witherspoon. Rolul i-a asigurat o nominalizare la Independent Spirit Award, pentru cea mai bună interpretare de debut.

Mi se rupe inima când aud asta. Să lucrez alături de Jessica a fost o plăcere. Îmi trimit toată dragostea familiei și celor dragi ei„, a sscris Reese Witherspoon pe Twitter. Un mesaj de condoleanţe a transmis şi Matthew Broderick. „Când mă gândesc la Jessica, îmi amintesc de o adolescentă timidă, incredibil de dulce, cu obrazul roz, căruia îi plăcea să discute cu mine ce este mai bine să comanzi la Applebee”, a spus el pentru The Hollywood Reporter. Campbell a apărut și în serialul TV Freaks and Geeks.

Citeşte şi Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Jessica Campbell a murit în cabinetul său medical, prăbuşindu-se pe podea după ce l-a consultat pe unul dintre pacienţii săi. Cu toate eforturile medicilor, ea nu a mai putut fi adusă la viaţă. Nu au fost făcute publice cauzele decesului.