Tragedie aviatică, două aeronave de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor. Autorităţile au confirmat decesele

Două avioane private s-au ciocnit deasupra Aeroportului Municipal Watsonville din SUA, pasagerii, piloţii şi un câine fiind declaraţi morţi.

19 aug. 2022, 12:05
Tragedie aviatică, două aeronave de mici dimensiuni s-au ciocnit în zbor. Autorităţile au confirmat decesele

Tragedie aviatică. Doi oameni au murit, după ce două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit deasupra unui aeroport din California. Din primele cercetări, impactul între cele două aeronave a avut loc chiar înainte ca acestea să aterizeze.

Avion prăbuşit, pasagerii au murit pe loc. Imagini cu momentul impactului VIDEO
Până acum au fost identificate două persoane decedate, doi piloti, un al treilea fiind în stare gravă. Autoritățile fac acum cercetări pentru a descoperi dacă vina este a celor de la turnul de control, a piloților sau a fost o problemă tehnică.

Tragedie aviatică:

Doi bărbați, o femeie și un câine au murit într-o coliziune în aer între două avioane mici private deasupra Aeroportului Municipal Watsonville, joi, chiar înainte de ora 15:00.

Un martor, Steve, a spus că a văzut avioanele încercând să aterizeze când și-au lovit aripile, iar un avion a părut să se răstoarne pe o parte înainte de aterizarea prăbușită lângă pista principală. Între timp, cel de-al doilea avion, un avion bimotor Cessna 421 mai mare, a continuat pe pistă și s-a izbit de un câmp, aoi la luat foc înainte de a pătrunde într-un hangar pentru avioane. Oficialii de la fața locului au spus că avionul avea la bord un bărbat, o femeie și un câine. Toți au fost declarați morți la fața locului.

Tragedie aviatică: avion prăbuşit în munţi – nu există supravieţuitori
Hangarul aeroportului a suferit pagube semnificative. Avionul mai mic, un Cessna 152, cu un pilot bărbat a aterizat pe acoperișul său aproape de începutul pistei de la intersecția Buena Vista Drive și Calabasas Road și a fost demolat în urma impactului.

Franky Herrera a spus că a văzut ciocnirea în aer. „Tocmai am lăsat un prieten și am văzut că avioanele s-au lovit între ele”, a spus el. „Avionul mare cu două motoare se înclinase puternic chiar înainte ca aripile lor să se lovească. Avionul a coborât în ​​spirală și a lovit pământul chiar aici. L-am văzut pe celălalt avion decolând așa înainte să se prăbușească.”

Un petic mare de iarbă uscată a fost incendiat când avionul cu două motoare s-a prăbușit înainte de a intra în hangarul Y din spatele clinicii pentru animale de pe bulevardul Aeroportului.