Tragedie bizară. Un cunoscut vlogger și-a pierdut viața la doar cinci zile după ce și-a asigurat fanii că nu a murit!

Situație stranie în Norvegia. Un cunoscut youtuber și-a pierdut viața la nici măcar o săptămână după ce și-a asigurat fanii că nu e mort, prin intermediul unui video.

02 dec. 2021, 10:50
Tragedie bizară. Un cunoscut vlogger și-a pierdut viața la doar cinci zile după ce și-a asigurat fanii că nu a murit!

Tragedie bizară. Un cunoscut vlogger și-a pierdut viața. Tor Eckhoff, care era faimos sub numele Apetor, avea 57 de ani şi locuia în Sandefjord, Norvegia. Acesta se făcuse remarcat prin înregistrările sale ciudate şi minunate din călătorii, liveuri, dar şi dragostea pentru votca norvegiană.

Tragedie bizară. Un cunoscut vlogger și-a pierdut viața la doar cinci zile după ce și-a asigurat fanii că nu a murit!

Se pare că Eckhoff a murit, sâmbătă, după ce a căzut într-o apă îngheţată, după ce filmase un video cu o zi înainte. Bărbatul a fost dus la spital cu o ambulanţă aeriană, dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

Vloggerul avea peste 1.2 milioane de subscriberi pe YouTube şi avea o tradiție anuală de a-și anunța adepții că nu a murit de ziua lui. Dar a murit la cinci zile după ce a postat clipul pentru cea de-a 57 aniversare. „Nu sunt mort, am 57 de ani azi”. Clipul a fost vizualizat de 1.4 milioane de ori.

Fanii săi au rămas muți după tragedia bizară și au trimis numeroase mesaje pe rețelele de socializare.

Un influencer care nu credea în Covid a murit la 33 de ani

Un tânăr influencer din Ucraina, care nu credea în existența noului coronavirus, a murit după ce s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia. Dmitriy Stuzhuk, 33 de ani, era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi. Acesta a murit după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, relatează Sky News.

Fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă.

După ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media.

„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul.

Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație. Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. A avut nevoie de un ventilator pentru a respira, iar după 8 zile a fost externat. În scurt timp însă a ajuns iar la spital, pentru că starea lui s-a agravat.

Citește și: Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube, a murit. Fraţii Iancu şi Culiţă Sterp sunt în doliu: „Din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”