Tragedie cumplită pentru Viorel de la 3 Sud Est. Şi-a pierdut mama chiar în ziua de Paşte

Pentru Viorel Şipoş de la 3 Sud Est, Paştele 2022 nu a mai fost o sărbătoare a Învierii. Artistul a pierdut cea mai dragă fiinţă.

25 apr. 2022, 23:49
Tragedie cumplită pentru Viorel de la 3 Sud Est. Şi-a pierdut mama chiar în ziua de Paşte

Mama lui Viorel de la 3 Sud Est s-a stins în ajunul Paştelui. Anunţul dispariţiei a fost făcut chiar de artist, pe pagina de Facebook: o poză cu doliu însoţită de mesajul: ”Drum lin către îngeri mamă!”

Anul trecut, și Mihai Budeanu și-a pierdut mama, la vârsta de 69 de ani, în data de 22 ianuarie. Femeia suferea de diabet şi a murit în urma unui stop cardiorespirator: ”Mama mea a murit pe 22 ianuarie 2021. A intrat în stop cardiorespirator. Avea diabet, a fost și perioada aceea în care toate spitalele erau pentru pacienții Covid, iar toți cei bolnavi cu inima și diabetul au avut de suferit. În ziua respectivă, s-a simțit slăbit. Avea 69 de ani. Eu o duceam și o internam cam de două ori pe an. Situația s-a agravat, o programasem la particular, însă nu a mai ajuns la clinică”.

Citeste si Fenomene paranormale la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian. Cum şi-a făcut simţit prezenţa regretatul artist. Constantin Enceanu: „De fiecare dată, la ultima strofă, se auzea un vuiet”

Mama lui Laurențiu Duță a părăsit această lume în anul 2017: ”Mama, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândră aşa cum sper că am reuşit până acum. E nedrept că ai plecat… dar se pare că nu noi decidem. Te iubesc mai mult decât ai crezut şi îţi mulţumesc pentru tot. Am făcut tot posibilul să te salvez. Suflet pur, sper că într-o zi să ne revedem. Dumnezeu să te ocrotească, după atâta suferinţă!”.

Citeste si Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când m-a văzut, m-a strigat: ‘Gheorghiţă, Gheorghiţă’. Înviase”