EXCLUSIV Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când m-a văzut, m-a strigat: ‘Gheorghiţă, Gheorghiţă’. Înviase”

În emisiunea specială de Paşte moderată de Cristina Şincai la România TV, Gigi Becali a relatat o experienţă emoţionantă, tulburătoare şi aproape incredibilă pe care a trăit-o la Muntele Athos.

25 apr. 2022, 12:17
EXCLUSIV Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când m-a văzut, m-a strigat: ‘Gheorghiţă, Gheorghiţă’. Înviase”

Gigi Becali a trăit multe experienţe tulburătoare la Muntele Athos. Una dintre acestea face referire la un părinte în vârstă de 97 de ani care aştepta să treacă în veşnicie. Avea totul pregătit pentru marea trecere, inclusiv groapa săpată. Însă, atunci când latifundiarul din Pipera l-a vizitat, părintele a prins viaţă.

Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos

Este un părinte Iulian, îi săpaseră groapa și de multă vreme nu mai mânca și când m-a văzut pe mine: Gheorghiță, Gheorghiță, Gheorghiță. S-a bucurat atât de tare că mi-a zis părintele care-l îngrijea: Dom’le a înviat părintele Iulian când te-a văzut.

Citeste si Moment fabulos cu Gigi Becali, povestit de părintele Pimen Vlad: „A scos o sacoşă, a numărat 30.000 de euro şi a zis: hai, ia de-aici şi Doamne ajută, ne auzim”

Asta e puterea dragostei, a harului, el a simțit dragostea mea față de el, de mult nu-l văzusem și mă gândeam tot timpul la el și m-am dus și s-au unit inimile noastre, a mea cu a lui, și nu a mai vrut să moară când m-a văzut pe mine plângând lângă el din dragoste.

Şi mi-au zis părinții: părintele a înviat! Ultimul bătrân are 97 de ani, părintele Iulian. Se spovedesc toți călugării la el. Acuma nu mai spovedește că nu mai are putere. Dar când mă vede pe mine: Gheorghiță, Gheorghiță… mă iubește extraordinar, numai cu mine zâmbește„, a povestit Gigi Becali.

Citeste si Giovanni Becali s-a îmbogăţit ca să-i facă în ambiţie tatălui lui Gigi: „Când o să mă întorc, o să vă dărâm coşmeliile, iar maşina mea nu o să încapă pe porţi”

Ce a mâncat Gigi Becali în Postul Paştelui

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că în Postul Ănvierii Domnului a reuşit să slăbească şase kilograme.

Aveam 82 și am 76 de kilograme, din post. Am slăbit şase kg. Eu am și probleme cu stomacul și atunci nu mănânc. Mănânc pâine cu gem, pâine cu compot. Nici vinete, nici ardei și roșii nu pot. Și atunci mănânc pâine cu de-aia, cu de-aia și normal și am slăbit şase kg și e foarte bine. Postul e sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea, îngreunează trupul„, este de părere Gigi Becali.