Tragedie de Crăciun! O tânără sportivă, membră USR, a murit spulberată de tren

Alina Cociuba, o fată de 21 de ani din comuna Târnova, fostă jucătoare de fotbal la mai multe echipe de prestigiu din Timișoara și Arad, a murit după ce mașina sa de lux a fost spulberată de tren.

26 dec. 2020, 12:43
Tragedie de Crăciun! O tânără sportivă, membră USR, a murit spulberată de tren

Tragedie de Crăciun! Alice Cociuba era o tânără frumoasă și extrem de talentată. De asemenea,  era și membru USR Târnova. Cu lacrimi în ochii, colegii de partid, și-au luat rămas bun de la tânără.

Tragedie de Crăciun!

Tragedia s-a petrecut în Ineu, la trecerea înspre localitatea Șicula, din județul Arad. Trecerea de cale ferată era fără bariere, iar tânara nu s-a asigurat. Mașina sa a fost lovită în plin de tren. Fata de 21 de ani a fost scoasă din autoturism în stop cardiorespirator, a fost resuscitată 45 de minute, dar nu a mai putut fi salvată. O tânără de 22 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, a fost grav rănită.

„Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani, în seara de 24 decembrie, în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Pentru echipa noastră, Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin, dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, au scris colegii fetei de la Piros Security Lioness.

Miliardar celebru, găsit mort în vacanţă. Abia se vindecase de Covid-19

„Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a tinerei noastre colege, Cociuba Alice, printr-un tragic accident. Va rămâne în inimile noastre, veșnică amintire! Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Lui! Condoleanțe familiei greu încercate!”, au scris colegii săi din USR Târnova pe Facebook.