Tragedie de Paşte. O fetiţă de 6 ani a murit într-un accident, mama e grav rănită

Accidentul s-a petrecut în localitatea Sâncel, din judeţul Alba, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit frontal de o altă maşină.

RomaniaTV.net
15 apr. 2012, 19:13
Tragedie de Paşte. O fetiţă de 6 ani a murit într-un accident, mama e grav rănită

Un grav accident rutier a avut loc duminică seara, în jurul orei 20, pe raza localităţii Sâncel, din judeţul Alba. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, două autoturisme s-au ciocnit ciocnit frontal, iar în urma impactului o femeie şi fiica acesteia, în vârstă de şase ani, pasagere într-unul dintre autoturisme, au fost grav rănite.

Fetiţa a decedat la scurt timp după accident, înainte să fie preluată de echipajele SMURD mobilizate la faţa locului, iar mama acesteia urmează să fi transportată la Spitalul din Târgu Mureş.

Potrivit site-ului alba24.ro, în coliziune au fost implicate un Volkswagen Passat şi un autoturism Dacia, iar victimele se aflau în Dacia, împreună cu întreaga familie: tatăl conducea, iar în maşină se mai aflau doi băieţi, unul de 8 ani, celălalt de 10 ani. Familia se deplasa spre localitatea de domiciliu, Şona.

Din poziţionarea autoturismelor pe carosabil, poliţiştii estimează că autoturismul Dacia a intrat pe contrasens, într-o curbă. Pasagerii din Volkswagen nu au suferit leziuni.