TRAGEDIE de PROPORŢII. Trei MORŢI şi şase RĂNIŢI după ce o dubă s-a izbit de un TIR în Galaţi VIDEO

Accident înfiorător în judeţul Galaţi. Trei oameni au murit, iar alţi şase sunt răniţi. Toţi se aflau într-o dubă care a lovit un TIR parcat pe marginea drumului. Din primele informaţii reiese că pasagerii au fost luaţi la ocazie.

RomaniaTV.net
25 iul. 2015, 05:36

Tragedia a avut loc pe Drumul Naţional 26. Toate cele nouă persoane erau înghesuite în dubă. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a izbit un tir parcat regulamentar. Unul dintre supravieţuitori a reuşit să iasă singur din maşină şi a fugit să cheme ajutor, potrivit România TV.

Era şoferul din dreapta, mişca acolo, mai era un tip jos, unul sub maşină. Cel de sub maşină mişca un pic piciorul. Am încercat să ridic maşina, dar nu s-a putut„, a povestit un martor îngrozit de accident.

Şoferul de 31 de ani care a provocat nenorocirea a supravieţuit, dar a suferit răni grave. 

„A rulat circa 50 de metri pe acostament, după care a intrat în coliziune cu un autotren staţionat în afara părţii carosabile”, a declarat purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurel Ropotan.

 Poliţia a deschis un dosar penal de ucidere din culpă. Şoferul va trebui să le explice anchetatorilor de ce transporta oameni cu o dubă folosită pentru marfă.

S-a decis în primă fază ca două victime să fie internate în neurochirurgie şi încă un pacient în ortopedie. Niciunul din cei aduşi la spital nu au pericol vital„, a adăugat Angel Trifan, coordonator UPU SMURD Spitalul de Urgenţă Galaţi.