Tragedie de proporții. Un autobuz cu oameni a fost strivit de o clădire ce urma să fie demolată. Pasagerii uciși zac sub un morman de moloz VIDEO

Un autobuz cu pasageri a fost strivit de o clădire ce urma să fie demolată. Accidentul a cauzat mai multe victime, nouă persoane au murit și alte opt au fost rănite.

10 iun. 2021, 16:50
Tragedie de proporții. Un autobuz cu oameni a fost strivit de o clădire ce urma să fie demolată. Pasagerii uciși zac sub un morman de moloz VIDEO

Un autobuz cu 17 pasageri, din Coreea de Sud, a fost strivit de o clădire care urma să fie demolată. Tragedia s-a produs miercuri și a rezultat în moartea a nouă persoane și rănirea gravă a altor opt.

Cauza pentru care clădirea s-a prăbușit nu este încă cunoscută. Clădirea era programată pentru demolare și din fericire fusese evacuată de către muncitorii implicați în operațiune. Un bulevard din apropiere fusese închis ca măsura de siguranță.

La locul teribilului accident s-au deplasat 200 de pompieri și polițiști, care au demarat operațiunea de căutare și salvare a victimelor prinse sub dărâmături.

Un martor la tragedie a declarat cum a simțit că pământul se cutremură la momentul prăbușirii.

„Nu puteam să văd drumul din cauza prafului gros. M-am uitat pe camerele de supraveghere și am văzut cum clădirea a căzut peste autobuz”, a precizat martorul.

Un autobuz strivit de clădire, nu e singura tragedie care a avut loc în Coreea de Sud

Un eveniment similar, dar de proporții și mai mari s-a petrecut tot în Coreea de Sud, în anul 1995. Cladirea centrului comercial Sampoong, din capitala Seul, s-a prăbușit și 500 de persoane și-au pierdut viața, relatează Antena3.