Tragedie devastatoare la Baia Mare, chiar de Crăciun. Pietoni ucişi pe trotuar, după un accident cumplit între două maşini

Două persoane, care circulau regulamentar pe trotuar, şi-au găsit sfârşitul în Baia Mare, după ce două maşini au fost implicate într-un teribil accident.

25 dec. 2020, 18:43

Tragedie devastatoare la Baia Mare, chiar de Crăciun. Din primele informații, șoferul unei dubițe a intrat în spatele unui taxi, acesta fiind aruncat pe trotuar.

Tragedie devastatoare la Baia Mare, chiar de Crăciun. Pietoni ucişi pe trotuar, după un accident cumplit între două maşini,

Atât maşina mare cât și taxiul au ajuns pe trotuar. În acest moemnt, nu este foarte clar care dintre mașini a lovit mortal pietonii. Accidentul a avut loc la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii. La fața locului au sosit numeroase echipaje de salvatori, care au demarat operațiunile specifice. Din păcate, medicii nu au mai avut ce să facă pentru victime.

Polițiștii au demarat și ei cercetările, ambii șoferi sunt audiați acum de polițiști.

Un alt accident cumplit a avut loc pe A2

Un grav accident de circulație a avut loc, ieri seară, la kilometrul 80 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul spre București.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Călărași, un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat după ce a lovit un câine. În urma impactului, autovehiculul a lovit parapetul de protecție, apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au fost încarcerați.

Au intervenit din partea ISU Călărași o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent).

Citeşte şi: Un demnitar european a dezvăluit accidental preţurile vaccinurilor anti-Covid. Cel de la Moderna e de zece ori mai scump decât cel de la AstraZeneca
 

 


loading...