Tragedie din neglijență. Un bebeluș uitat de mama sa pe balcon a căzut de la etajul 14 și a murit pe loc. Val de revoltă

O tragedie a avut loc în Rusia, unde o mamă care consumase alcool și-a uitat bebelușul pe balcon, iar copilul a căzut de la etajul 14 și a murit pe loc.

04 iun. 2021, 12:08

O tragedie a stârnit un val de revoltă în Rusia, după ce o mamă, care consumase cantități considerabile de alcool, și-a uitat băiețelul nou-născut pe balcon, iar micuțul a căzut de la etajul 14 și a murit pe loc.

Femeia era mahmură atunci când și-a așezat copilul pe o saltea aflată chiar lângă pervazul ferestrei de pe balcon. Din ultimele informații, relatate de presa din Rusia, copilașul urma să împlinească 2 ani în luna septembrie și provenea dintr-o familie disfuncțională.

Părinții copilului avuseseră o noapte înecată în alcool, iar mama nu a fost conștientă de pericolul fatal la care și-a expus propriul copil.

Tragedia unei familii disfuncționale: alcool și violență

Părinții băiețelului, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 21 de ani, consumau frecvent băuturi alcoolice și se certau adesea, iar vecinii au spus că au auzit de multe ori țipete în apartamentul tinerilor.

Potrivit surselor, bebelușul a fost adeseori văzut cu urme de violență pe corp. În ciuda acestor adevăruri sumbre, mama copilului își crease imaginea unui părinte ideal pe contul personal de Instagram, unde a postat mai multe imagini alături de copil și partenerul ei. Cei trei apăr îmbrățișați sau sărbătorind evenimente speciale, ca și cum ar fi o familie perfectă.

Cei doi tineri mai au un copil, care s-a născut în 2020.

Vecinii au relatat că în noaptea în care fiul de nici doi ani a căzut de la balcon, mama era intoxicată cu alcool și nu-și amintește ce s-a întâmplat, relatează Observatornews.

Poliția din Rusia a deschis un dosar penal mamei, care e acuzată pentru infracţiunea de neglijență cu privire la moartea copilului. În urma unei conferințe de presă, Parchetul din Moscova, care a preluat investigația, a declarat că părinții bebelușului abuzau constant de alcool.