Tragedie fără margini! A murit cu zile. S-a stins din viaţă în chinuri, iar ultimele sale cuvinte sunt cutremurătoare

Tragedie fără margini într-o familie, după ce o fetiţă de 11 ani a murit după ce a folosit o anumită pastă de dinţi. Doctorii au ajuns de urgenţă, însă nu au mai putut salva viaţa copilei.

RomaniaTV.net
09 mai 2019, 15:46
Tragedie fără margini! A murit cu zile. S-a stins din viaţă în chinuri, iar ultimele sale cuvinte sunt cutremurătoare

O copilă de doar 11 ani a murit la scurt timp după o vizită la stomatolog. Aceasta a consumat o pastă de dinți care conținea un derivat dintr-o proteină care se găsește în laptele de vacă. Fiind alergică la produsele lactate, micuța a suferit o reacție alergică ce i-a produs moartea.

Fost şef de stat, mort la doar 46 de ani. Doliu în toată ţara, preşedintele era iubit şi ca sportiv şi ca politician 

Denise Saldate, din localitatea West Covina, California, era alergică la produsele lactate. Părinții spun că au fost întotdeauna atenți la orice produs pe care i l-au dat copilei. Nu au bănuit însă că pasta de dinți poate fi fatală, scrie observator.tv.

Potrivit revistei People, un stomatolog a recomandat familiei ca fetița să folosească un anumit tip de pastă de dinți pentru întărirea smalțului dinților. Fetița a suferit anafilaxie, după ce s-a spălat pe dinți!

„Mi-a spus: cred că am o reacție alergică la pasta de dinți. Iar buzele ei s-au făcut albastre”, povestește Monique Altamirano, mama fetiței.

Speriată, femeia a chemat urgent ambulanța. Starea fetiței era tot mai gravă. „Îmi spunea: mamă, nu mai pot respira. Iar eu i-am răspuns: Te iubesc, trebuie să respiri”, a mai spus mama copilei.

Denise Saldate a fost transportată la spital, dar a murit două zile mai târziu. Ulterior, părinții au aflat că pasta specială administrată fetiței conținea Recaldent, care derivă dintr-o proteină ce se găsește și în laptele de vacă.

Lumea muzicii este în doliu! Un celebru DJ a murit într-un accident stupid