Tragedie fără margini în Bistriţa-Năsăud. O tânără şi-a dat foc de faţă cu mama sa, la două zile după ce iubitul ei a făcut acelaşi lucru

O tânără de doar 21 de ani, din Bistriţa-Năsăud, şi-a dat foc de faţă cu mama, în timp ce se afla în vizită în casa femeii.

20 aug. 2021, 16:20
Tragedie fără margini în Bistriţa-Năsăud. O tânără şi-a dat foc de faţă cu mama sa, la două zile după ce iubitul ei a făcut acelaşi lucru
Accident grav în Drobeta-Turnu Severin

Tragedie fără margini în Bistriţa-Năsăud. Întâmplarea are loc la două zile după ce iubitul ei a făcut acelaşi lucru.

Tragedie fără margini în Bistriţa-Năsăud. O tânără şi-a dat foc de faţă cu mama sa

Femeia şi-a dat foc, în noaptea de miercuri spre joi (18-19 august 2021), în timp ce se afla în vizită la mama sa, în satul Bichigiu din comuna Telciu (judeţul Bistriţa-Năsăud).

Puţin după miezul nopţii, autorităţile au fost alertate de mama tinerei, prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că fiica sa şi-a dat foc cu benzină şi este în stare foarte gravă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Telciu, dar şi un echipaj SMURD care a preluat-o pe tânără şi a transportat-o la spital. Potrivit medicilor, ea a suferit arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului, iar şansele ei de supravieţuire sunt minime.

Tânăra locuia în satul Aluniş din comuna Zagra, însă în noaptea în care a decis să îşi pună capăt zilelor, se afla în vizită la mama sa.

În urmă cu câteva zile, tânăra şi iubitul ei, care au împreună un copil în vârstă de numai câteva luni, s-au certat şi s-au despărţit. Astfel, bărbatul, originar din judeţul Dolj, a plecat pe jos de acasă.

Pe drumul dintre localităţile Jelna şi Budacu de Jos, bărbatul şi-a dat foc şi a ajuns în stare critică la spital. Copilul celor doi a fost preluat de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Citeşte şi:O tânără şi-a abandonat copilul de 5 ani în stradă, după ce l-a minţit că îi cumpără covrigi. Motivul halucinant pentru gestul mamei
Povestea tragică a femeii nu se termină totuşi aici. Potrivit jurnaliştilor de la bistriteanul.ro, tânăra a fost căsătorită cu un alt bărbat, în urmă cu câţiva ani, care a fost omorât în anul 2017.

Bărbatul a fost dat dispărut în luna iulie 2017, iar o lună mai târziu, bucăţi din cadavru au fost găsite la marginea unei păduri. Câteva luni mai târziu, un copil de numai şase ani a povestit cum bărbatul a fost omorât şi aruncat apoi la marginea pădurii.

Citeşte şi: Ea este tânăra găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. Adela avea 24 de ani şi era adorată de prieteni şi familie