Tragedie fără margini în Italia. O tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă sub un copac!

Un incident tragic a avut loc în Padova Italia, în apropierea râului Bacchiglione. O tânără româncă de doar 20 de ani a fos găsită moartă sub un copac.

25 oct. 2021, 21:17
Tragedie fără margini în Italia. O tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă sub un copac!

Tragedie fără margini în Italia. O supradoză a fost una dintre cauzele posibile ale morții.  În dimineața zilei de sâmbătă, 23 octombrie, cadavrul unei fete de 20 de ani de origine română a fost găsit pe terasamentul Via Isonzo din Padova.Trupul neînsuflețit a fost găsit de un trecător de pe poteca care trece pe sub podul de fier de la Voltabrusegana.

Tragedie fără margini în Italia. O tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă sub un copac!

Omul a descoperit-o pe tânăra întinsă pe iarbă, iar odată ce a înțeles că este moartă, imediat a chemat poliția, care a venit la fața locului împreună cu criminalistii, lucrătorii medicali Suem 118 și medicul legist, trimiși de procurorul de gardă, scrie Corriere del Veneto.

Tânăra, dependentă de droguri care se mutase deja de acasă cu alte ocazii, fusese tratată mult timp la Sert, dar dependența de droguri i-a fost fatală.

Deși este exclusă responsabilitatea terților, procurorul Benedetto Roberti a dispus o autopsie – programată pentru săptămâna viitoare – pe cadavrul tinerei de douăzeci de ani, tot pentru a afla cu exactitate când datează moartea acesteia.

Tot în Italia, o asistentă româncă şi-a denunţat soţul pentru că acesta îşi ţinea mama moartă într-un dulap. Bărbatul a recurs la un asemenea gest pentru a încasa în continuare pensia femeii.

Asistenta româncă locuia împreună cu soţul ei în comuna Buccinasco, lângă Milano. Femeia a început să intre la bănuieli după ce bărbatul i-a răspuns unui prieten, care îl întreba daca mama lui este bine, că aceasta este la un azil de bătrâni.

Românca în vârstă de 47 de ani şi-a întrebat soţul de ce minte, deoarece știa că mama acestuia a murit în 2019, la vârsta de 80 de ani. În acel moment, bărbatul a recunoscut că îşi ținea mama moartă într-un dulap, în pungi de plastic, pentru a-i încasa pensia în valoare de 1,700 de euro, conform La Repubblica.

Femeia nu a mai stat pe gânduri şi a mers direct la Poliţie. Aceasta le-a povestit totul carabinierilor. Imediat, locuinţa celor doi a fost împânzită de poliţişti. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a povestit cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut și lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Bărbatul este acum cercetat în libertate pentru fraudă și pentru ascunderea cadavrului.

Citește și: Elevă de 16 ani, găsită moartă în şcoală. Caz şocant în Argeş
 


loading...
Partenerii noștri