Tragedie fără margini în Satu Mare. O tânără gravidă și bebelușul nenăscut au murit din cauza COVID. Familia a făcut scandal în fața spitalului!

A fost scandal fără margini la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. O tânără gravidă internată în unitatea medicală și-a pierdut viața sâmbătă.

16 oct. 2021, 20:25
Tragedie fără margini în Satu Mare. O tânără gravidă și bebelușul nenăscut au murit din cauza COVID. Familia a făcut scandal în fața spitalului!

Tragedie fără margini în Satu Mare. Vestea a căzut ca un fulger peste familie care s-a adunat în fața spitalului. Extrem de iritați, zeci de oameni au forțat intrarea în curtea spitalului, iar la fața locului au fost trimise mai multe forțe de ordine. Reprezentanții Spitalului Județean spun că tânăra a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și a refuzat masca de oxigen.

Tragedie fără margini în Satu Mare. O tânără gravidă și bebelușul nenăscut au murit din cauza COVID. Familia, scandal fără margini în fața spitalului!

Potrivit familiei, Denisa a fost adusă la spital chiar de către soț, în urmă cu șase zile, având simptome de ușoară răceală. Tânara tușea, au spus aparținătorii.

Soțul susține că a vorbit cu Denisa în această dimineață, aceasta se simțea bine și dorea să se întoarcă acasă. După câteva ore însă, tânăra se afla deja în comă indusă, intubată și mutată pe secția de Terapie Intensivă.

Familia susține că tânăra a avut șase teste Covid-19 negative, iar un al șaptelea test a venit înapoi pozitiv.

Aparținătorii sunt supărați și pe faptul că nu s-a cerut acordul familiei pentru intubarea tinerei, care a ajuns pe secția de Terapie Intensivă.

,,A decedat o tânără, în vârstă de 20 de ani, însărcinată în 26-27 de săptămâni. Aceasta a fost confirmată pozitiv la COVID-19 și a fost internată pe secția de Terapie Intensivă după ce starea i s-a agravat. Nevaccinată și necooperantă, tânăra a refuzat să poarte masca de oxigen”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian.

Un tânăr și părinții săi au murit în aceeași zi de Covid, în Giurgiu

Un bărbat de 36 de ani și părinții săi au murit în aceeași zi de Covid 19. Toți trei erau nevaccinați. Singura care a scăpat este sora bărbatului, ea fiind vaccinată.

”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a precizat că familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze.

Din păcate, toate tratamentele au eșuat”, a spus Beianu.

Medicul Dragoș Chivu spune că peste 90% dintre cei internați sunt nevaccinați și că cei vaccinați dezvoltă forme ușoare ale bolii.

Citește și: EXCLUSIV | Beatrice Mahler, avertisment despre valul de îmbolnăviri COVID. „Momentul este extrem de dificil. Mobilizarea este generală. Această boală este destul de vicleană şi păcăleşte”