Tragedie fără margini! O viitoare mireasă a murit după ce a căzut de pe un taur mecanic: „Fetiţa noastră, ni se frânge sufletul!”

O viitoare mireasă, în vârstă de doar 26 de ani, a murit în mod tragic, după ce a făcut un stop cardiac, în timp ce se afla pe un taur mecanic. Familia este copleșită de durere.

18 ian. 2022, 16:49

O viitoare mireasă, pe nume, Jessica Lally, în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie, a murit în urma unui stop cardiac după ce a căzut de pe taurul mecanic din barul Bronco’s Rodeo din Sheffield, South Yorkshire.

Mama ei, Joan, devastată de durere, a declarat că pierderea fiicei ei, care plănuia să se căsătorească cu partenerul ei mai târziu în acest an, a fost  „sfâșietoare”.

O cântăreaţă cehă a murit de COVID-19, după ce a contractat voluntar boala pentru a obţine certificatul sanitar

Familia tinerei a lansat acum o campanie de strângere de fonduri pentru instalarea mai multor echipamente de defibrilatoare de salvare în locuri publice, deoarece acest dispozitiv ar fi putut salva viața Jessicăi dacă ar fi fost folosit mai devreme.

Joan a spus că fiica și prietenii ei fuseseră la barul Bronco’s Rodeo din Sheffield, când a avut loc tragedia.

Barul avea o tematică americană ce includea un taur mecanic pe care clienții îl puteau călări, iar Jessica, la fel ca mulți alți clienți, a decis să-l încerce.

„Era în Bronco Bar și a mers ca să se distreze, a căzut și a avut un stop cardiac. Era o seară obișnuită. Nu băuse. Încă trecem prin asta. A fost sfâșietor.” a declarat mama tinerei.

Jessica, care lucra ca manager pentru compania de bijuterii Pandora, plănuia să se căsătorească cu partenerul ei, iar mama ei a spus că avea „toată viața înainte”.

„Era o fată atât de frumoasă, atât de bună și amuzantă. Și-a planificat toată viața. Urmau să se căsătorească. Întotdeauna făcea aceste liste fantastice de Crăciun, dar în acel an a scris că-și dorește: o casă, un inel și un copil.”

Peste 550 de persoane în doliu au participat la înmormântarea lui Jessica din Kimberworth, Rotherham, după moartea acesteia anul trecut.

Incident şocant la o şcoală din Gorj. O elevă s-a aruncat de la etaj din cauza unei medii mici

Joan a continuat: „Oamenii încă vorbesc despre asta acum, despre câți oameni mergeau la biserică – cred că erau aproximativ 500 de oameni, nu i-am putut aduce pe toți în biserică.

Familia Jessicai strânge acum bani pentru echipamentul de defibrilator salvator în memoria ei, deoarece acest dispozitiv ar fi putut salva viața tinerei de 26 de ani, dacă ar fi fost folosit mai devreme, relatează DailyMail.uk .