Tragedie! Fiica lui Laurenţiu Reghecampf a murit după o luptă cu o boală grea

Puţini ştiu acest lucru, însă Laurențiu Reghecampf păstrează în suflet o tragedie cunoscută de puţini. Acesta a fost nevoit să îşi îngroape fiica, după ce copila a decedat din cauza unei boli necruţătoare.

03 iun. 2019, 13:57
Tragedie! Fiica lui Laurenţiu Reghecampf a murit după o luptă cu o boală grea

Fiica lui Laurențiu Reghecampf a murit. Această suferea de o boală nemiloasă care a răpit-o prea devreme din brațele părinților. Antrenorul și prima lui soție și-au revenit din pierderea fiicei lor, dar nu au uitat-o niciodată. Aceștia au făcut, ulterior, și un băiat împreună.

În prezent, Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf cu prima lui soție, are 18 ani. Acesta se înțelege de minune cu mama lui vitregă, Anamaria Prodan, dar și cu frații vitregi, Bebeto, Sarah și Rebecca. La cei 43 de ani ai săi, Reghe poate spune că a trăit cât pentru două vieți.

Mariana Pfeiffer s-a iubit câțiva ani cu Laurențiu Reghecampf. După nuntă, cei doi au avut o fiica. Din păcate, micuța Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la vârstă de 13 luni (Născută: 10 iunie 1997 / Decedată: 31 iulie 1998). Suferea de o malformație congenitală la inima. Cei doi părinți au fost devastați.

La câteva luni de la drama, cei doi au mai conceput un copil. Este vorba de un băiat pe nume Luca, ajuns deja la vârstă majoratului. După divorțul celor doi, băiatul a rămas în Germania, unde a fost crescut de mama lui. A făcut naveta în România și în Emiratele Arabe Unite.

„10 iunie, cu 18 ani în urmă se năștea prima mea rază de soare, Ana Lisa. O voi purta cu mine și în sufletul meu toată viață. Îngeraș, coboară lin/ Lângă patul meu/ Somn ușor tu să-mi aduci/ De la Dumnezeu/ Să adorm pe brațul tău/ Dulce drăgăstos/ Până-n zori când m-oi trezi/ Dintr-un vis frumos”, a scris această pe Facebook, în urmă cu 3 ani.

An de an, Mariana Pfeiffer publică aceeași poză cu fiica ei, în vârstă de 13 luni. Imaginea e realizată cu câteva sapamani înainte să moară. Și această o postează pe Facebook ori de câte ori îi e dor de micuța ei pe care a jurat că nu o va uită, niciodată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu, pe nume Bebeto. Acesta se înțelege de minune cu Luca, fratele vitreg, pe care îl iubește enorm. Impresara mai are două fete, Rebecca și Sarah Dumitrescu, informează Cancan.ro.