Tragedie imensă: cel puţin patru morţi după ce un spital a luat foc! Unitatea nu avea internaţi pacienţi cu Covid-19

Cel puțin patru oameni au murit în urma unui incendiu care a avut loc la un spital privat din India. Focul a izbucnit la Spitalul Prime Criticare din localitatea Kausa-Mumbra.

28 apr. 2021, 16:19
Tragedie imensă: cel puţin patru morţi după ce un spital a luat foc! Unitatea nu avea internaţi pacienţi cu Covid-19

Tragedie imensă: cel puţin patru morţi după ce un spital a luat foc! Patru pacienți au murit după ce un incendiu a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un spital privat lângă Thane, în Maharashtra, scrie presa din India. Pacienții au murit în timp ce erau mutați în alte spitale după incendiu și nu din cauza arsurilor, a spus un oficial, care a adăpugat că posibila cauza a deceselor să di dost inhalarea de fum!

Tragedie imensă: cel puţin patru morţi după ce un spital a luat foc

Incidentul a avut loc la cinci zile după ce 15 pacienți cu Covid-19 au murit în flăcări în unitatea de terapie intensivă a unui spital privat de la Virar, în districtul adiacent Palghar. Incendiul de miercuri dimineaţă a izbucnit la spitalul Prime Criticare din localitatea Kausa-Mumbra, la ora 3:40. În spital nu se afla internat nici un pacient cu coronavirus, au anunţat autorităţile indiene. Trei mașini de pompieri și cinci ambulanțe au ajuns de urgenţă la fața locului, iar focul a fost stins. Imediat, 2o de pacienți, dintre care șase din secția de terapie intensivă a spitalului, au fost evacuați. Incendiul a distrus primul etaj al spitalului.
Incendiu într-un spital Covid-19. 82 de persoane au murit alte peste 100 sunt rănite

O comisie de anchetă la nivel înalt a fost constituită pentru a examina cauza incendiului, a spus deputatul local Jitendra Awhad. Comisia va cuprinde oficiali ai oraşului Thane, dar şi polițiști și personal medical.

Incendiu puternic la un spital. Flăcările au izbucnit într-o cameră de depozitare din incinta unităţii medicale

Săptămâna trecută, 22 de pacienți cu COVID-19 intubaţi pe ventilator sau cu suport de oxigen au murit când alimentarea cu oxigen s-a oprit brusc din cauza unei defecțiuni în depozitul principal la un spital civic din Nashik. De asemenea, un incendiu a izbucnit în centrul comercial Dreams din Mumbai, care adăpostea un spital Covid-19, în noaptea de 25-26 martie. Incendiul, care a durat peste 40 de ore, a provocat nouă decese, inclusiv cele ale pacienților de la terapie intensivă.