Tragedie imensă pentru Monica Bîrlădeanu. Tatăl s-a refugiat în alcool și a sfârșit prin a-și pune capăt zilelor

Apar mereu cu un aer glamour, zâmbetele parcă fac parte din garderobă, dar de multe ori vedetele de la noi ascund tristeţi şi drame greu şi de citit.

27 feb. 2024, 09:07
Tragedie imensă pentru Monica Bîrlădeanu. Tatăl s-a refugiat în alcool și a sfârșit prin a-și pune capăt zilelor

Monica Bîrlădeanu a avut o copilărie grea, cu o mamă care muncea enorm și un tată alcoolic și violent. Tatăl actriței s-a schimbat radical după nașterea celui mai mic dintre copii, care a avut probleme de sănătate în primele clipe de viață. Din această cauză, bărbatul a devenit violent cu mama Monicăi Bîrlădeanu, iar în cele din urmă s-a sinucis.

Recent, Monica Bîrlădeanu a vorbit despre mama ei și perioada în care Minodora Tătăruşanu, educatoare de meserie, creștea singură trei copii. Părinții Monicăi Bîrlădeanu au divorțat când ea și frații ei erau mici din cauza violenței bărbatului. Totul a rămas pe umerii mamei Monicăi Bîrlădeanu, care avea grijă la grădiniță de 30 de copii și de alții trei acasă, acesta fiind încă un motiv în plus pentru care actrița o admiră și iubește enorm pe mama ei.

Monica Bîrlădeanu, despre copilăria grea și suferințele mamei. „Îmi era frică să deschid ușa”

Elegantă și rafinată, pare că a descoperit secretul tinereții. Dar undeva, ascuns în sufletul Monicăi Bîrlădeanu, se află seiful cu amintiri despre suferința mamei. „Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea”.

Are o carieră remarcabilă, a stat cu bărbați la care ar fi visat orice femeie, dar Monica Bîrlădeanu are inima rănită. Amintirile dureroase din copilărie nu-i dau pace nici acum și a povestit câteva din situațiile extrem de grele. Povestea tristă a început după ce s-a născut al treilea copil al familiei, iar Minodora Tătărușanu, mama vedetei, era și mamă și tată.

Monica Bîrlădeanu i-a făcut surpriză lui Valeriu Gheorghiță de Ziua Îndrăgostiților. Ce i-a pregătit actrița iubitului său

De parcă n-ar fi fost de ajuns că cel mai mic copil avea probleme de sănătate, mama Monicăi a trebuit să suporte și comportamentul violent al soțului. „Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație”, a mărturisit vedeta, invitată în podcast-ul lui Mihai Morar.

Monica Bîrlădeanu, însărcinată la 45 de ani? Iubita lui Valeriu Gheorghiţă a fost dată de gol în direct: „E gravidă! E gravidă!”

„Loviturile în corp sună într-un anume fel”

Monica a povestit, cu lacrimi în ochi și cum arătau episoadele care o înspăimântau cel mai tare. „(…) știi cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Teroare. Mai mare teroare era când, după un episod din ăsta, nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa”, a spus frumoasa actriță.

EXCLUSIV | Dana Budeanu, mesaj pentru Monica Bîrlădeanu. ”Are bani mulți! Rezistă!”

Tatăl Monicăi Bîrlădeanu s-a afundat în alcool, iar ultima dată când l-a văzut a fost când era în clasa a XII-a. La puțină vreme, s-a omorât. „Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese… Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea”, susține Monica.

Actrița nu poate uita râsetele copiilor care „vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta”. A suferit enorm, dar a înțeles că trebuie să fie puternică și au mobilizat-o să „învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă”.

Situația grea din copilărie, scandalurile părinților și mai apoi divorțul lor și sinuciderea tatălui i-au provocat vedetei o cumplită depresie pe care, cu greu, a depășit-o. Acum, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu mediucl Valeriu Gheorghiţă, directorul spitalului SRI.