TRAGEDIE IMENSĂ! Un fost fotbalist al echipei naţionale A MURIT la doar 40 DE ANI. Avea 27 de selecţii şi 12 goluri

Junior Agogo (40 de ani), fost international ghanez, a incetat din viata la varsta de 40 de ani. Acesta suferise in urma cu patruani si un accident vascular cerebral, iar acum locuia alaturi de familie la Londra.

22 aug. 2019, 14:29
TRAGEDIE IMENSĂ! Un fost fotbalist al echipei naţionale A MURIT la doar 40 DE ANI. Avea 27 de selecţii şi 12 goluri

Junior Agogo, fost la Nottingham Forest, QPR si Bristol, a jucat o buna parte a carierei in fotbalul englez, unde a si debutat ca profesionist. Fotbalistul ghanez a evoluat si in SUA, dar si in Egipt si Cipru.

Marius Todericiu, fostul portar de la FCM Braşov, a fost găsit mort în Germania

Nascut la Accra, capital Ghanei, Junior Agogo a debutat la Sheffield Wednesday, apoi a jucat la Oldham, Chester, Chesterfield si Lincoln. Dupa un scurt periplu la Chicago Fire, s-a intors in fotbalul englez, semnand cu Barnet, apoi cu Bristol, ultima dintre formatii fiind cea in tricoul careia a cunoscut si cea mai buna perioada a carierei (126 meciuri, 41 goluri). Ulterior, a mai jucat la Nottingham Forest, Zamalek, Apollon Limassol si Hibernian.

Gică Hagi, în doliu. A murit unul dintre principalii săi colaboratori, fotbalist foarte apreciat

Selectionat de 27 de ori la nationala Ghanei, a jucat la Cupa Africii pe Natiuni, obtinand o medalie de bronz. A marcat 12 goluri pentru nationala in care a jucat alaturi de vedetele Sulley Muntari si Asamoah Gyan.