Tragedie imensă: un fotbalist de naţională a murit într-un grav accident rutier. Avea 28 de ani

Ahmet Calik, fotbalistul în vârstă de 28 de ani al lui Konyaspor, și-a pierdut viața într-un accident de circulație care a avut loc pe şoseaua Ankara-Nigde.

11 ian. 2022, 10:45
Tragedie imensă: un fotbalist de naţională a murit într-un grav accident rutier. Avea 28 de ani

Tragedie imensă: un fotbalist de naţională a murit într-un grav accident rutier. Ahmet Calik a scăpat maşina de sub control și s-a răsturnat. Paramedicii ajunşi la faţa locului au constatat că fostbalistul, care se afla singur în vehicul, a murit.

Tragedie imensă: un fotbalist de naţională a murit într-un grav accident rutier

Ahmet Calik, fotbalistul în vârstă de 28 de ani al lui Konyaspor, a murit într-un accident rutier petrecut în apropiere de Ankara. Tragedie a avut loc în jurul orei 9:00. Maşina condusă de fotbalistul care a fost transferat la Konyaspor de la Galatasaray a scăpat de sub control pe șoseaua Ankara – Nigde și s-a răsturnat. Martorii oculari au sunat imediat la ambulanţă, dar şoferul nu a mai putut fi salvat, scrie Hurryet.

Şoc în fotbal! Vedeta a făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvată. Avea 25 de ani

Ahmet Calik, născut pe 26 februarie 1994 în Ankara, a debutat la Genclerbirligi. În sezonul 2012-2013 a debutat în Super Lig la meciul cu Fenerbahce. În 2017 a trecut pentru trei ani la Galatasaray, cu care a câştigat două titluri, o cupă şi o supercupă, iar din 2020 juca pentru Konyaspor. Are 8 selecţii şi un gol marcat pentru naţionala Turciei.