Şoc în fotbal! Vedeta a făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvată. Avea 25 de ani

O nouă tragedie in fotbal. Un îndrăgit fotbalist sud-american a făcut stop cardiac pe teren, în timpul unui antrenament. În ciuda intervenției rapide, sportivul de 25 de ani nu a mai putut fi salvat.

05 ian. 2022, 15:24
Şoc în fotbal! Vedeta a făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvată. Avea 25 de ani

Marcos Menaldo a murit după ce a suferit un stop cardiac la antrenamentul echipei Deportivo Marquense, din prima ligă a Guatemalei.

Fundaş central, Menaldo era extrem de îndrăgit de suporterii echipei, pentru că era unul dintre cei care au ajutat din plin la promovarea în prima ligă.

Mick Schumacher, mesaj emoţionant de ziua tatălui său: „Zile ca acestea au fost importante pentru pasiunea mea tot mai mare pentru motorsport”

Fotbalistul s-a prăbuşit pe teren, la antrenament, după ce s-a plâns că are dificultăţi de respirație și, în ciuda îngrijirilor primite chiar pe teren, când a ajuns la spital a fost declarat decesul.

A murit fratele lui Maradona. Fostul fotbalist Hugo Maradona s-a stins la doar 52 de ani

„Suntem şocaţi. Dumnezeu are planurile şi scopurile Sale, dar din păcate noi avem moartea. Era 11.00 dimineaţa, când m-au sunat să-mi spună că Marcos Menaldo s-a prăbuşit pe teren. L-au transferat la spital, unde au făcut tot ce era posibil, dar din păcate decesul a fost confirmat”, a spus președintele clubului, Hernan Maldonado, potrivit mirror.co.uk.

Marcos Menaldo evolua pe postul pe fundaş central şi a făcut parte din lotul cu care Marquense a câştigat titlul de campioană a turneului Apertura 2021 în prima divizie guatemaleză.