Tragedie în Ajunul Crăciunului. Incendiu urmat de o explozie în Vaslui. O femeie a murit carbonizată VIDEO

Pompierii din Vaslui au intervenit de urgenţă, vineri, în Ajunul Crăciunului, pentru a stinge incendiul care a cuprins o locuinţă din cartierul Gura Bustei. Două persoane au fost evacuate, una dintre ele fiind intoxicată cu monoxid de carbon.

24 dec. 2021, 21:00
Tragedie în Ajunul Crăciunului. Incendiu urmat de o explozie în Vaslui. O femeie a murit carbonizată VIDEO
foto: vremeanoua.ro

Incendiu urmat de o explozie în Vaslui. Proprietara casei, o femeie de 65 de ani, a fost găsită moartă.

„Acum două minute, proprietara locuinţei a fost găsită decedată în podul casei. Victima, în vârstă de 65 ani, prezentă arsuri profunde”, a mai transmis ISU Vaslui, conform News.ro.

Citeşte şi: George Simion face pe ”Moș Crăciun” pentru colegii politicieni: ”Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iași” – VIDEO

”Incendiu izbucnit la o locuinţă din cartierul Gura Bustei, din municipiul Vaslui. Arde o locuinţă parter şi acoperiş. În acoperiş au fost făcute nişte compartimentări. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi. Există posibilitatea ca la nivelul acoperişului să fi fost surprinsă o persoană în vârstă de 65 ani”, a transmis, vineri seară, ISU Vaslui.

De asemenea, pompierii au evacuat două persoane, dintre care o femeie aflată în imposibilitate de a se mişca.

„Persoana în cauză a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu intoxicaţie cu monoxid de carbon”, au mai precizat pompierii.

Aceştia intervin cu mai multe autospeciale pentru lichidarea incendiului.

Citeşte şi: Vești bune despre evoluția pandemiei. Infectarea cu varianta Omicron, risc de spitalizare mai scăzut decât tulpina Delta. Avertismentul oamenilor de știință