Tragedie în Alba. Un şofer beat şi fără permis şi-a ucis soţia într-un accident rutier

O tânără în vârstă de 30 de ani a murit, vineri seara, după ce maşina în care se afla, condusă de către soţul său, băut şi fără permis auto, s-a răsturnat pe o stradă din oraşul Abrud, pentru salvarea femeii fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, însă aceasta a murit înainte să fie preluată de echipajul medical.

04 aug. 2017, 19:07
Tragedie în Alba. Un şofer beat şi fără permis şi-a ucis soţia într-un accident rutier

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, vineri, pentru News.ro, că accidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Abrud, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului moment în care maşina a rupt un gard şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului soţia şoferului, o tânără în vârstă de 30 de ani, a fost rănită grav, fiind transportată în comă la Spitalul Câmpeni, unde medicii au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, însă femeia a murit înainte să fie preluată de echipajul medical aerian.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 36 de ani din Abrud,  a scăpat cu rănit uşoare, însă poliţiştii au stabilit că nu are permis şi era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti pentru ucidere din culpă care urmează a stabili dacă vor lua sau nu măsuri preventive faţă de acesta.