Tragedie în Argeș! O tânără de 19 ani, soțul ei și cei doi copii au murit arși de vii într-un incendiu. E luată în considerare și ipoteza unei crime. Martori: Se certau foarte des

Incident catastrofal într-o comună din Argeș. O întreagă familie a fost găsită carbonizată în propria locuință.

07 oct. 2022, 15:25
Tragedie în Argeș! O tânără de 19 ani, soțul ei și cei doi copii au murit arși de vii într-un incendiu. E luată în considerare și ipoteza unei crime. Martori: Se certau foarte des

O tânără de 19 ani, alături de soțul și cei doi copii ai lor, au murit arși de vii, în propria lor casa. A avut loc o explozie, urmată de un incendiu violent.

Tragedia s-a petrecut în comuna Stolnici, din județul Argeș, Sub trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit un bidon deformat de flăcări, în care fusese benzină.

„Am descoperit în cameră, dub dărâmături, două victime carbonizate. Echipajul a lichidat incendiul.”, a declarat Plt. adj. șef Viorel Ghiold, ISU Costești.

Potrivit apropiaților, tinerii soți se certau destul de des și chiar au fost martori în repetate rânduri la scandalurile lor. Tocmai de aceea anchetatorii iau în considerare inclusiv ipoteza unei crime.

Tânăra de 19 ani avea doi copii cu bărbatul de 38 de ani, un băiețel (trei ani) și o fetiță (opt luni). Sătulă de certuri și bătăi, tânăra a încercat să se despartă de el și chiar se mutase la părinți, în comuna Stolnici. Bărbatul s-a dus joi să vorbească cu ea. Erau acasă frații tinerei și bunicul ei, dar nimeni nu a știut ce se întâmpla în camera aceea până să se dezlănțuie ce avea să se transforme într-o cumplită tragedie.

„Am auzit geamul bubuind. Eu am crezut că se bat. Când am intrat, fetița era în prima cameră și fumul dădea să iese afară. Am luat copilul, l-am pus cărucior și m-am zbătut și n-am putut să întru acolo, era focul prea puternic. El a dat foc! Că el când a venit cu o pungă. Fata n-a mai vrut să stea cu el și din cauza asta.”, a declarat Nicolae Mihail, bunicul fetei.

„Am intrat în casă, să deschid ușa, și n-am putut să intru, că-mi bătea focul în față și fumul. După, am spart geamul prin spate, cu tataie, după aia a venit vecinul și a băgat și furtunul.”, a spus Mihail Dungan, fratele tinerei de 19 ani.

Potrivit apropiaților, cei doi s-au întors recent în țară din Franța, unde bărbatul ar fi obligat-o pe soția lui să cerșească. Fiindcă nu a mai suportat, tânăra mamă a rămas cu fetița, iar soțul ei cu băiețelul.

Citește și Cazul monstrului de la Maternitatea Polizu. Cum a supravieţuit o fetiţă aruncată la gunoi de medic: „Când a dat cu piciorul în sac copilul a început să plângă”

Citește și Criminalul din Onești, care a sechestrat și executat doi muncitori a primit 30 de ani de închisoare cu executare