Tragedie în Bacău. Doi oameni au murit după ce au căzut cu maşina în lac

O tragedie s-a petrecut, miercuri dimineaţă, în judeţul Bacău. Două persoane au murit, după ce au căzut cu maşina în Lacul Bereşti.

06 iul. 2022, 11:01
Tragedie în Bacău. Doi oameni au murit după ce au căzut cu maşina în lac

Tragedie în Bacău. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în Lacul Bereşti, comuna Sascut.

Tragedie în Bacău. Maşină căzută în lac, doi oameni morţi

Citeşte şi Accident deosebit de grav cu 51 de victime în Maramureș. Un autocar a intrat în gardul unei case, a fost activat planul roșu de intervenție

Imediat, la faţa locului intervenit două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea, o ambulanță SMURD, o autospecială de scafandri, încadrate cu 15 pompieri militari, potrivit desteptarea.ro. 

De asemenea, au fost chemate în ajutor şi forţe de la ISU Vrancea, ISU Covasna, ISU Galați.

Salvatorii au reuşit să scoată din apă cele două persoane care se aflau în maşină, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Citeşte şi Tânăr decapitat după un accident grav în Timiş. Fratele lui geamăn a fost rănit grav

Accident grav în Bucureşti: o maşină a căzut de pe pod la Ciurel. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a murit la spital

Un autoturism a căzut, anul trecut, în Dâmboviţa, la Podului Ciurel, într-o zonă în care apa are 1 m adâncime. Conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii Detaşamentului Grozăveşti, care au intervinit cu barca, pompieri din cadrul SMURD şi un echipaj de scafandri. Autoturismul era scufundat parţial, într-o zonă în care apa are adâncime de aproximativ 1 m.

Din autoturism, salvatorii au extras un bărbat de 35 ani, aflat în stare de inconştienţă. Victimei i s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SMURD. Din păcate, acesta a murit la spital.


loading...
Partenerii noștri